Sinds 1870 leidraad na het overlijden van een dierbare.

5 GENERATIES DESKUNDIGE ZORG

5 GENERATIES DESKUNDIGE ZORG

Vijf generaties deskundige zorg

Den Haan Uitvaartverzorging is een onafhankelijk familiebedrijf. Al ruim 145 jaar, sinds 1870 een begrip in de wijde regio met een uitstekende reputatie. Sinds 2010 hebben Martin en Carmen, inmiddels de vijfde generatie, het roer overgenomen van Henk en Nellie den Haan.

Wij bieden professionele ondersteuning in de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en alle zorg uit handen nemen; ook op het gebied van praktische zaken, zoals het verzorgen van de rouwkaart,  het vinden van een geschikte locatie maar ook met de administratieve afhandeling van bijvoorbeeld uitvaartpolissen.

In alle rust leiden wij u langs alle keuzes die belangrijk zijn, met elkaar ontstaan ideeën en gaandeweg krijgt de uitvaart vorm en inhoud, zodat u langzaam maar zeker naar de uitvaart kunt toeleven.

Elke keer is het weer bijzonder om te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt en zien we dat ondanks het verdriet het toch hele mooie dagen zijn, samen met familie en vrienden rondom de overledene met goede gesprekken, mooie herinneringen, kinderen die nog iets moois knutselen of de kist beschilderen of in stilte samenzijn.

Wat uw wensen ook zijn rondom het afscheid; alles is mogelijk binnen onze dienstverlening. Samen met u verzorgen we een afscheid dat bij uw overleden dierbare past, we staan stil bij de manier waarop de overledene geleefd heeft, zodat de laatste eer een passend en stijlvol afscheid wordt dat recht doet aan degene die u moet missen, op een manier die goed voor u voelt.

Wij kunnen uw verdriet niet wegnemen maar wij hopen dat u een warm gevoel kunt overhouden aan de dag die over mag gaan naar een warm gekleurde herinnering om het vast te houden en te koesteren, dicht bij uw hart. Zo een die na alle verdriet een glimlach op uw gezicht brengt.

Den Haan Uitvaartverzorging staat bekend als persoonlijk, integer en betrouwbaar. Al jaren lang en daar zijn wij dan ook zeer trots op.

Wij vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan maar de basis van de zorg blijft onveranderd:

De persoonlijke benadering en menselijke betrokkenheid staan bij elke uitvaart centraal.

Reeds vijf generaties lang neemt het familiebedrijf nabestaanden graag alle zorg rondom de uitvaart van uw dierbare  uit handen.