Sinds 1870 leidraad na het overlijden van een dierbare.

GEDENKSIERADEN

GEDENKSIERADEN

Zoveel herinneringen...

Foto's, filmpjes of gedachten als herinneringen; alles is even dierbaar en waardevol. De laatste jaren zijn er gelukkig ook steeds meer mogelijkheden bijgekomen voor het bewaren van tastbare herinneringen.

De behoefte om later tastbare herinneringen te hebben, voelen de meeste nabestaanden direct na een overlijden nog niet zo duidelijk. Men is erg bezig met dat moment. Na de eerste weken wordt het echter vaak stiller. In deze periode, waarin het grote gemis voelbaar wordt, worden herinneringen steeds belangrijker. Ze kunnen veel troost, maar ook kracht bieden.

Voor altijd dichtbij,  een dierbare vereeuwigen in een ring, hanger of armband. Gedenksieraden maken herinneringen tastbaar. Een mooie manier van herdenken voor wie dat helemaal voor zichzelf wil houden. Gedenksieraden met een subtiele verwijzing naar een dierbare  zijn er in allerlei stijlen, vormen en van diverse materialen. U hebt de keuze uit mooie, ambachtelijke sieraden in goud, zilver, rvs, titanium en glas. Naast het verwerken van een deel  van de as van de  overledene in het sieraad, kan de sieraad ook voorzien worden van een vingerafdruk van de overledene of een combinatie van beide.

Gedenksieraden zijn er niet alleen voor vrouwen. Mannen kunnen  er bijvoorbeeld voor kiezen om een stoere leren armband te dragen met de vingerafdruk of manchetknopen waarin de as is verwerkt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met ons.

Draag uw dierbaren altijd dichtbij met een uniek en persoonlijk  sieraad die herinnert aan liefde, om de innerlijke kracht van de drager zichtbaar  te maken.