Sinds 1870 leidraad na het overlijden van een dierbare.

BLOEMEN EN ROUWBOEKETTEN

BLOEMEN EN ROUWBOEKETTEN

Emoties vertaald naar bloemwerk

Als de woorden niet over onze lippen willen komen… dan nemen bloemen het over.

Bloemen horen bij de bijzondere momenten in het leven, ook bij een droevige  gebeurtenis als het overlijden van een dierbare. U wilt een laatste blijk van liefde, waardering en respect tonen aan uw dierbare of nabestaande.

De veelzeggende taal van bloemen helpt om het onuitsprekelijke toch te zeggen, ze verzachten, uiten liefde of vriendschap en bieden troost.  Eigenlijk kun je zeggen dat bloemen onze persoonlijke boodschap symboliseert.

Men kan ervoor kiezen om de uitvaart aan te kleden met bloemen en rouwboeketten; het aanbod is enorm. Denk aan een bepaalde kleur die duidelijk tijdens de uitvaart terugkomt of aan een favoriete bloemsoort. Er kan gekozen worden voor allemaal losse bloemen of juist voor een rouwboeket of rouwstuk. Moet het stuk de gehele kist bedekken of slechts een gedeelte?

Wij onderhouden nauwe contacten met verschillende bloemisten, die ervaring hebben op het gebied van rouwwerk. Wilt u graag persoonlijk geholpen worden door een van deze bloemisten, dan bent u welkom in zijn/haar winkel. Wij kunnen een afspraak voor u maken.

Niet iedereen wilt bloemen.

Er is veel keuze op het gebied van bloemen bij een uitvaart, maar… niet iedereen wil bloemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege geloofsoverwegingen of eenvoudigweg omdat de overledene niets met bloemen had. Dit kan men dan op de rouwkaart en/of in de rouwadvertentie vermelden, zodat belangstellenden hiervan op de hoogte zijn

 

Uitvaartvervoer