Sinds 1870 leidraad na het overlijden van een dierbare.

UITVAART REGELEN

UITVAART REGELEN

Verlies van dierbaren is onontkoombaar. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, we kunnen er niet omheen.

Als iemand die je dierbaar is overlijdt, verandert alles. Niets lijkt meer hetzelfde als daarvoor. Aan de ene kant is er het verdriet om het verlies, maar u moet ook veel regelen en zakelijke beslissingen nemen.

Allerlei vragen dienen zich aan, zoals: “wat moet er allemaal worden geregeld?, “wie neemt de leiding?, wat zijn de verschillende mogelijkheden?

Tijdens een voorbespreking zoeken we samen met u naar een goede invulling van de uitvaart. We vragen naar de wensen en ideeën van de overledene en naasten. We horen over het leven van degene van wie u afscheid moet nemen, omdat dit leven – samen met de wensen en ideeën – het uitgangspunt is voor het afscheid. Daar voegen wij onze ervaring aan toe en zo bespreken we de vele mogelijkheden die er zijn.

Voor de een is het belangrijk zoveel mogelijk zelf te doen. De ander vindt het juist fijn als we veel denk- en regelwerk overnemen. In alle gevallen geven wij u aandacht, rust en ruimte om de juiste beslissingen te nemen voor een passend afscheid.

Ongeacht bij welke verzekeraar u ook verzekerd bent, de verzekeraar is verplicht om het bedrag waarvoor u verzekerd bent uit te keren, ook als u voor de begeleiding van het afscheid gekozen heeft voor een ander uitvaartbedrijf. U wilt immers begeleid worden door iemand die bij u past en die u zelf gekozen heeft.

Voor een persoonlijk gesprek bent u welkom in onze uitvaartcentrum waarbij wij het fijn zouden vinden dat u even een afspraak maakt,  zodat wij de tijd kunnen nemen om alle wensen door te nemen.

Uiteraard kunnen wij als u dit wenst ook op afspraak bij u thuis komen.

Onze site bevat informatie voor mensen die willen nadenken over alles wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart,  per onderwerp geven we een korte toelichting. Zo helpen wij u graag op weg om een mooie en passend afscheid te realiseren

Wij wisten niet dat er zóveel mogelijk was

Stap voor stap een uitvaart regelen:

aangifte van overlijden